16 دریافتـ کد آیکونـ نوار آدرسـ سلنآ کـ ـد

انواع دسر......!

انواع دسر......!

جمعه 5 دی 1393
4:12 PM
saye

خوب دو؛سه تان عزیزم!

براتون بگم که وب یمی ریخته به هم.در ادامه ی مطلب دستور درست کردن تعدادی دسر رو گذاشتم.امیدوارم لذت ببرید.

امروز یه آموزش خوشمزه و خوشگل براتون داریم از دوستمون مریم بهادربیگی عزیز که خیلی کارهاشون و سلیقه شون رو دوست داریم ..

اسم آموزش امروز دسر عمودی یا دسر تیوپی هست .. قسمتهایی که سفیده رو میتونید به روشهای مختلفی درست کنید ولی اینجا از کرم سفید پاناکتا استفاده شده که خیلی خوش طعم و لطیفه ..

اول آموزش پاناکتای وانیلی از زبان مریم عزیز :

مواد لازم:شکر 1 پیمانه
شیر 2 پیمانه
خامه 3 عدد 200 گرمی
ورق ژلاتین 6 عدد
وانیل 8/1 ق چ

شیر شکر و خامه را در قابلمه ای ریخته و با مخلوط کن دستی هم می زنیم تا یکدست شود .کاسه ای را با آب سرد پر میکنیم و ورقهای ژلاتین را از وسط شکسته و در آب سرد فرو میکنیم تا نرم شوند سپس به مایه کرم که کاملا گرم شده اضافه کرده و هم میزنیم تا ورقهای ژلاتین درشیر داغ حل شوند و حرارت را خاموش میکنیم و وانیل را هم در این مرحله اضافه میکنیم و کنار میگذاریم تا کاملا خنک شود.

(مقدار ژلاتین برای این دسر همیشه 2 ورق کمتر هست ولی اینجا چون میخوایم دسر عمودی درست کنیم و مواد نباید زیاد نرم باشه ژلاتین دو ورق بیشتر نوشته شده )

به جای این کرم سفید میتونید از مخلوط ژله آلوئورا و خامه یا شیر و بستنی استفاده کنید فرقی نداره .. فقط ما به یه کرم سفید رنگ احتیاج داریم .. رنگ ژله و میوه ها رو میتونید بر اساس سلیقه خودتون انتخاب کنید .. در اینجا از ژله هلو + شلیل و ژله موز + موزهای تکه شده استفاده شده ..

در مرحله اول کرم پاناکتا رو درست کنید و بعد از سرد شدن داخل قالب بریزید .. دقت کنید نباید تا لبه قالب رو پر از مواد کنید ..

بعد از اینکه دسر 6 ساعت داخل یخچال موند و سفت شد اون رو از یخچال خارج کرده و به تعداد دلخواه تقسیم کنید ( کافیه با نوک کارد روش خط بندازید و اونو قسمت کنید )

یه بسته ژله مورد نظرتون رو با 1 لیوان و نیم آب ( 1 لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد ) مخلوط کرده و بذارید خنک بشه .. یکی از قسمتها رو از داخل قالب خارج کرده ( به کمک یه قاشق ) و داخلش رو با تکه هایی از میوه مورد نظر پر کنید و روی اون رو با ژله مورد نظر پر کنید .. قالب رو به مدت 6 تا 8 دقیقه داخل فریزر قرار بدید ( دقت کنید اگه بیشتر بشه ژله تون یخ میزنه و خراب میشه )

این نکته رو هم حتما رعایت کنید که ژله خنک باشه حتما و بعد اونو اضافه کنید چون اگه داخل باشه میره داخل کرم سفید و کار شما خراب میشه ..

بعد یکی در میان برشها رو خالی کنید و توشو با میوه خرد شده و ژله سرد پر کنید ..

وقتی کار تمام شد اضافه های کرم پاناکوتا رو که از قالب بیرون آوردید روی حرارت قرار بدید تا آب بشه .. وقتی آب شد از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کاملا خنک بشه ( اگه گرم باشه کار خراب میشه ) سپس این مواد رو روی قالبتون بریزید تا قالب پر بشه ..

سپس قالب رو برای مدت 6 ساعت یا بیشتر داخل یخچال قرار بدید

ببینید چقدر این دسر قشنگ و چشم در بیاره :)) حتما درستش کنید و خبرش رو بدید :)


ژله عمودی , اینبار تو قالب گرد و میان تهی ساده .. شبیه دونات شده و من اسم دسر تیوپی رو هم برای این مدل شنیدم ..


یه ژله متفاوت و جالب برای سرو در مهمونیا که بسیار مورد توجه بچه ها و بزرگترا ! قرار میگیره ..

برای درست کردن این ژله متفاوت به ژله بلوبری و خامه نیاز داریم ..

اول به یه بسته ژله بلوبری یه لیوان آب جوش اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ذرات ژله حل بشه .. بعد یه لیوان آب خنک ( یا میتونید اگه عجله دارید یه لیوان آب و یخ) به اون اضافه کنید و هم بزنید و اون رو داخل ظرفی بریزید و داخل یخچال قرار بدید .. قبل از بسته شدن کامل ژله اون رو از یخچال خارج کرده و با یه چنگال اون رو کاملا هم بزنید .. کمی از ژله هم زده شده رو داخل جام ریخته و روش رو خامه سفت زده شده بریزید و مجددا ژله رو اضافه کنید و روش رو خامه بریزید تا ظرفتون پر بشه و خامه ها شکلی شبیه ابر توی ژله آبی پیدا کنه ..

این ژله برای مهمونیا و جشنهای شما خیلی میتونه جالب و متفاوت باشه .. به قول یکی از دوستام چشم و چار در میاره :)))

حتما امتحانش کنید و ما رو از اون قسمت چشم و چاراش باخبر کنید :دی



ژله مکعبی یه ژله رنگی و شاد برای مهمونی ها و تولداست .. پیشنهاد میکنم یک بار این ژله رو امتحان کنید .

برای این کار به ژله های رنگهای مختلف نیاز داریم .. هرچقدر رنگاتون بیشتر باشه نتیجه کار جالب تر و قشنگ تر خواهد بود .

نصف بسته ژله به رنگ دلخواه رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید .. ظرف و قالب ما باید به شکل مربع یا مستطیل باشه .. قبل از هرکار ظرف پیرکس یا هر ظرفی که از اون به عنوان قالب استفاده میکنید رو با سلفون بپوشونید (خیلیا از سلفون هم استفاده نمیکنن ولی استفاده از سلفون باعث میشه ژله در نهایت راحت تر از ظرف جدا بشه و استرس این مرحله رو نداشته باشید )

روی سلفون رو هم کمی چرب کنید و لایه اول (ژله مخلوط شده با آب) رو داخل ظرف بریزید .. دقت کنید قطر لایه باید حدود نیم سانت باشه (اگه ظرفتون بزرگه میتونید به جای نصف بسته ژله از یک بسته کامل و یک و نیم لیوان آب استفاده کنید )

ظرف رو داخل یخچال قرار بدید تا لایه اول بسته بشه (معمولا 45 دقیقه زمان کافیه چون اگه ژله خیلی خودشو بگیره لایه بعدی بهش نمیچسبه و دچار مشکل میشید ) باید ژله به حدی برسه که اثر انگشت روش باقی بمونه .. در مدت زمانی که ژله داخل یخچاله لایه دوم رو باید درست کنید ..

برای این ژله به صورت یک در میون رنگی و سفید هست یعنی هر لایه ژله ای که ریختیم لایه بعدش باید سفید باشه .. برای این لایه سفید دو تا راه دارید .. یکی استفاده از شیر و شکر و ژلاتین و خامه هست و یکی استفاده از ژله آلوئورا و بستنی یا شیر ..

استفاده از راه دوم خیلی راحت تر و بی دردسر تره .. یک بسته ژله آلوئورا رو داخل یک لیوان آب جوش کاملا حل کنید .. وقتی خنک شد یک لیوان بستنی وانیلی (یا) یک لیوان شیر بهش اضافه کنید ..

حالا در این مرحله ژله آلوئورا رو روی ژله رنگی قبلی که داخل یخچال بود بریزید ( قطر نیم سانت فراموش نشه ) بقیه ژله آلوئورا رو برای لایه های بعدی نگه دارید ..

به همین ترتیب باید هر لایه که آماده شد داخل یخچال قرار داده بشه تا بگیره و سپس لایه بعدی اضافه بشه ..

در نهایت بعد از چند ساعت که کل ژله داخل یخچال موند و کاملا گرفت میتونید اون رو از یخچال خارج کرده و از ظرف بیرون بیارید و برش بزنید (برای برش زدن از یه کارد تیز که کمی داخل آب گرم فرو بردید استفاده کنید تا راحت تر ژله برش بخوره )

از ترکیب رنگهای مختلفی برای این ژله میتونید استفاده کنید .. یه ژله شیک و مجلسی که تنها مشکلی که داره زمان زیادی هست که برای درست کردنش باید گذاشته بشه .



این ژله به ژله خرده شیشه یا بروکن گلاس مشهوره و ژله بسیار زیبا و چشم در بیاریه :)))

پیشنهاد میکنم اگه درستش نکردید حتما یه بار امتحانش کنید ..

در درست کردن این ژله بیشتر رنگ مدنظر ماست پس رنگایی رو انتخاب کنید که سازگاری بهتری با هم دارن .. بعد از انتخاب ژله ها هر بسته ژله رو با یه لیوان آب جوش مخلوط کنید تا کاملا ذرات ژله داخل آب حل بشه (اگه هنوز ذرات ژله داخلش دیده میشد یه کمی ظرفتون رو در ماکروفر قرار بدید یا گرم کنید ) و بعد نصف لیوان آب سرد بهش اضافه کنید .. هر رنگ ژله رو داخل یه ظرف پیرکس بزرگ که کف اون رو کمی چرب کردید بریزید .. دقت کنید قطر ژله بیشتر از یک سانت و نیم نشه ..

ژله ها رو داخل یخچال قرار بدید تا کاملا ببنده .. بعد از سه چهار ساعت که ژله کاملا بسته شد با کارد به صورت مربع مربع اونها رو برش بزنید و همه اونها رو با هم مانند تصویر زیر داخل ظرف اصلی ژله بریزید ..

در فاصله اون زمانی که ژله هاتون رو داخل یخچال گذاشتید که ببنده میتونید مواد پایه دسر رو درست کنید ..

مواد پایه دسر رو میتونید به دو روش آماده کنید .. یه روش سخت و یه روش آسونتر !

روش سختش اینه که خودتون با مخلوط کردن پودر ژلاتین و شیر و خامه و شکر مواد پایه رو درست کنید و روش آسون تر اینه که یه بسته ژله آلوئورا رو با یه لیوان آب جوش مخلوط کنید تا ذرات ژله به خوبی حل بشه .. بعد یه لیوان بستنی وانیلی بهش اضافه کنید (بهتره بستنی رو یک ربع قبل از فریزر خارج کنید که کمی آب شده باشه) .. مخلوط ژله بستنی که آماده شد باید اطمینان حاصل کنید که گرم نیست و بعد ژله بستنی رو روی خرده شیشه ها! بریزید .. اگه ژله شما گرم باشه خرده ژله ها رو آب میکنه و ژله به اون قشنگی که میخواید در نمیاد ..

بعد از بسته شدن کامل ژله اون رو با یه کارد تیز برش بزنید و سرو کنید .

ژله خرده شیشه یکی از ژله های رنگی و خوشمزه ای هست که برای تولدها و مهمونیا میز پذیرایی رو خیلی زیبا میکنه ..


برای درست کردن این ژله زیبا و عشقولانه به یه بسته ژله قرمزرنگ و یه بسته ژله آلوئورا نیاز دارید ..

اول از همه ژله قرمز رنگ رو با یه لیوان آب جوش مخلوط کنید تا ذرات ژله کاملا حل بشه ( اگه هنوز ذرات ژله دیده میشد ظرف رو داخل ماکروفر قرار بدید تا کاملا ذرات حل بشه ) .. وقتی ژله کاملا حل شد نصف لیوان آب سرد به اون اضافه کنید .. مواد رو داخل یه ظرف بزرگ مثل یه پیرکس بزرگ بریزید دقت کنید ضخامت مواد بیشتر از 2 سانت نشه .. ظرف رو داخل یخچال قرار بدید تا ژله کاملا بسته بشه .. وقتی ژله کاملا بسته شد اون رو با قالب قلب برش بزنید ..

در مرحله بعدی باید مواد سفید رو درست کنید .. برای این کار یک بسته ژله آلوئورا رو ابتدا در یه لیوان آب جوش حل کنید و بعد از حل شدن کاملا ژله یک لیوان بستنی وانیلی آب شده (یا) یه لیوان شیر به اون اضافه کنید ..

قلب های آماده شده رو داخل یه ظرف مربع مستطیل با فاصله بچینید و روی اون رو از مواد سفید رنگ پر کنید .. دقت کنید مواد لب به لب ضخامت قلب ها باشه .. یه نکته مهم دیگه اینکه موادتون اصلا نباید گرم باشه وگرنه ژله های قلبی آب میشه و شکل خوبی پیدا نمیکنه

ظرف رو 4 ساعت در یخچال قرار بدید تا ژله کاملا ببنده .و سپس به صورت مربع های کوچیک ژله رو برش بزنید .


درست کردن ژله یکرنگ و معمولی خیلی آسونه ولی درست کردن یه ژله ترکیبی و چند لایه شاید برای یه عده سخت باشه .. امروز آموزش یه ژله سه طبقه رو با هم مرور میکنیم و نکاتش رو میگیم شما هم اگه چیزی به ذهنتون رسید برامون توی قسمت کامنت ها بذارید خوشحال میشیم :)

خوب اول از همه اینکه وقتی میخواید ژله چند لایه درست کنید باید رنگهای مناسب برای ترکیب ژله ها رو انتخاب کنید .. رنگهایی که همخونی بیشتری با هم داشته باشن .. ما میخوایم از رنگهای آبی و قرمز امروز استفاده کنیم ..

اگه ژله رو در قالبی میخواید بریزید که بعد برش گردونید دقت کنید برای هر بسته ژله بهتره از یک و نیم لیوان آب استفاده کنید .. یک لیوان آب جوش و بعد از حل شدن ذرات ژله نصف لیوان آب سرد بهش اضافه کنید ولی اگه ژله رو در ظرف خودش سرو میکنید (مثل لیوان یا جام و بستنی خوری ) میتونید از همون 2 لیوان آب برای هر بسته ژله استفاده کنید .

ابتدا یک بسته ژله قرمز رنگ رو در یک لیوان آب جوش حل کنید .. خوب به هم بزنید تا ذرات ژله کاملا حل بشه .. اگه هنوز ذرات ژله دیده میشد ظرف رو داخل ماکروفر یا روی بخار آب جوش قرار بدید تا کاملا ژله حل بشه ..

ظرف های تک نفره ای که برای سرو میخواید استفاده کنید رو کنار هم بچینید و قاشق قاشق ژله رو داخلش بریزید مثلا اگه 5 تا قاشق ژله قرمز داخل یکی ریختید داخل بقیه ظرف ها هم همون 5 تا قاشق رو بریزید ( استفاده از قاشق باعث میشه اندازه ژله ای که داخل هر ظرف میریزید یکسان باشه و ظرف ها کنار هم نظم و قشنگی بیشتری داشته باشن )

ظرف ها رو داخل یخچال قرار بدید تا ژله بسته بشه .. بستن ژله در حدی باشه که وقتی انگشتتون رو روی سطحش میزنید جای انگشت روش بمونه ( نیاز به بستن کامل نیست )

در همین زمان که لایه اول ژله داخل یخچاله لایه دوم رو آماده میکنیم .. برای لایه وسط از ژله سفید میخوایم استفاده کنیم .. اینو یادتون نره که همیشه برای ژله های چند رنگ استفاده از رنگ سفید بین لایه های رنگی باعث قشنگ تر شدن ژله میشه و رنگهای ژله رو بهتر نشون میده ..

خوب یه بسته ژله آلوئورا که بیرنگ هست رو با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و نکاتی که برای لایه اول گفتم رو برای این مرحله تکرار میکنیم ..

بعد از حل شدن کامل از نصف لیوان بستنی وانیلی ساده آب شده (یا ) نصف لیوان شیر استفاده میکنیم و با مواد کاملا مخلوط میکنیم ( این مرحله کاملا سلیقه ای هست و هرکس میتونه از یه روشی برای درست کردن این لایه سفید استفاده کنه .. به هرحال میشه از بستنی .. شیر .. خامه .. شیر عسلی و .. برای این لایه استفاده کرد )

ظرفهای ژله بسته شده رو از یخچال خارج کرده و مجددا با قاشق به همون میزان ِ لایه اول داخلش از این مواد سفید میریزیم و داخل یخچال میذاریم تا مثل مرحله بعد ببنده ( دقت کنید موادتون کاملا سرد باشه اگه مواد سفید کمی گرم باشه وقتی اون رو روی لایه قبلی میریزید لایه قبلی رو آب میکنه و رنگا قاطی میشه )

دوباره مشغول لایه سوم میشیم و این بار با ژله بلوبری تمام مراحل رو مثل مرحله اول تکرار میکنیم ..

در نهایت ژله های بسته شده رو از یخچال خارج کرده و روی اون خامه فرم گرفته و کمی شکر یا ترافل رنگی میریزیم ( موقع سرو این کار رو انجام بدید )

استفاده از ظرفهای مناسب برای اینکار خیلی مهمه .. سعی کنید از ظرفای ساده که نقش و نگار و تراش نداشته باشن برای ژله هایی که به صورت تکی و به تعداد تک تک مهمونا تهیه میشه استفاده کنید .

آموزش ژله های مکعبی رو یادتونه ؟ به نظر من یکی از قشنگ ترین ژله ها برای مهمونی ها و جشن ها و تولدا ژله های رنگین کمونی و رنگی رنگیه ..

ژله رنگین کمان درسته که وقت زیادی برای درست کردن میبره ولی به نظرم ارزشش رو داره و خودم بارها درستش کردم ..

انتخاب رنگها توی این ژله به نظر من خیلی مهمه .. اینکه چه رنگی رو روی چه رنگی بریزیم و اینکه با هم همخوانی داشته باشن .. بهترین ترکیب رنگ بنفش .. آبی .. سبز .. زرد .. نارنجی .. قرمز هست ..

برای ژله بنفش میتونید از ژله شاتوت یا انگور .. برای آبی ژله بلوبری .. برای سبز ژله لیمو یا کیوی .. برای زرد ژله موز یا آناناس .. برای نارنجی ژله پرتقال و برای رنگ قرمز از ژله آلبالو یا انار استفاده کنید ..

قبل از هرکار قالبتون رو باید چرب کنید یا اینکه قالب رو با آب سرد شسته و چند دقیقه ای داخل فریزر قرار بدید (تا موقعی که میخواید لایه اول رو داخلش بریزید )

داخل هر بسته ژله 10 قاشق غذاخوری ژله هست .. نصف پودر ژله اول (بنفش) رو با نصف لیوان آب جوش مخلوط کنید تا کاملا ذرات ژله حل بشه .. اگه حل نشد اون رو روی حرارت بذارید یا داخل ماکروفر تا کاملا ذرات ژله حل بشه ..

حدود 5 قاشق از این محلول رو کنار بذارید و به بقیه دو سه قاشق آب یخ اضافه کنید و داخل قالب بریزید و به مدت 45 دقیقه اون رو داخل یخچال قرار بدید تا سفت بشه ( نکته مهم اینه که نباید اجازه بدید ژله خیلی سفت بشه چون در غیر اینصورت در موقع برگردوندن ژله لایه ها از هم جدا میشه )

مابقی ژله رو با دو قاشق بستنی وانیلی که در دمای اتاق آب شده مخلوط کنید ( اگه ژله سفت شده مجدد کمی اونو گرم کنید تا از حالت سفتی خارج بشه ) .. این در واقع لایه دوم ماست که باید روی لایه بنفش رنگ اول که خودش رو گرفته ریخته بشه و به مدت 20 تا 30 دقیقه داخل یخچال قرار بدید تا لایه دوم بسته بشه (مدت بسته شدنش کمتره چون بستنی داره و بستنی باعث میشه زودتر سفت بشه )

به همین ترتیب یه لایه ژله و یه لایه ژله بستنی باید روی هم ریخته بشه تا رنگها تموم بشه .. ژله آماده شده رو به مدت 12 ساعت بذارید توی یخچال بمونه تا خوب سفت بشه ..

برای برگردوندن ژله اول با کارد یا انگشت کناره های ژله رو از ظرف جدا کنید و چند ثانیه ظرف رو داخل آب گرم فرو کنید و سپس در ظرف مورد نظر برگردونید .

این هم مدل های مختلف این ژله زیبا که میشه برای تنوع درست کنید و میزهای پذیرایی تون رو رنگین کنید .




موضوعات: ,
[ بازدید : 10280 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
رویا 1395/11/19 ساعت 1:06
عالی ممنون از وقت توضیحتون
eli1395/2/15 ساعت 11:55
به این میگن کدبانو .من که استفاده کردم ممنون
z1394/2/10 ساعت 20:20
مرسی عزیزم خیلی قشنگ و عالی بود
مرسی عزیزم
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
سلام دوستان.من سایه ام.
در این وبلاگ همه جور مطلبی داریم.با حوصله ببنید.
سرچ کنید. میتونید پیدا کنید.
چیزی خواستید تو اولین پستم بگید براتون میزارم تا یک هفته.
دیگهـ هیچـ چیـ!
امیدوارم لحظات خوشی داشته باشید!
ساخت وبلاگ تالار ایجاد وبلاگ عکس عاشقانه فال حافظ فال حافظ خرید بک لینک خرید آنتی ویروس دانلود آهنگ جدید دانلود تک آهنگ ربات اینستاگرام بدنسازی خرید عطر دانلود آهنگ جدید
بستن تبلیغات [X]